Phlinq Educatie

Elke dag een stapje beter is waar wij naar streven. Wij zijn er van overtuigd dat de kwaliteit van begeleiding binnen het sociaal domein omhoog kan en moet! Binnen Phlinq educatie is en wordt les- en leerstof ontwikkeld, gebundeld en beschikbaar gesteld om de skills en resultaten van begeleiders, specialistisch begeleiders en regievoerders naar een nieuw level te tillen. Zo worden mensen o.a geschoold in de MAD Approache, communicatie, leidinggeven en nog meer.

Daar stopt het niet om een wezenlijk verschil te kunnen maken binnen het sociaal domein is onderzoek en advies op beleidsniveau cruciaal. Ook hier reiken we onze adviseurs binnen Phlinq educatie handvatten aan.

Phlinq Persoonlijke Ontwikkeling

Wij geloven dat door het verhogen van de zelfredzaamheid en het terugleggen van de verantwoordelijkheid bij mensen, mensen meer grip en regie kunnen en gaan ervaren over hun leven. Binnen Phlinq persoonlijke ontwikkeling reiken we handvatten aan om zelf meer kwaliteit van leven op te kunnen bouwen en te behouden. Dit start met het opdoen van een stuk zelf inzicht om vervolgens in dat wat niet bijdraagt een correctie te maken. Klik hier om naar de cursus te gaan

Phlinq Vitaliteit

Een stabiele basis is belangrijk dit geld niet alleen voor het mentale vlak maar ook voor je fysiek. Binnen Phlinq Vitaliteit zijn workouts beschikbaar gesteld waarvoor geen excuus is om ze niet te kunnen doen! Ook vind je hier alles over voeding wat je in de basis nodig hebt om gezond en verantwoord te eten.

Phlinq Van Start

Om niets te missen wijzen wij je graag de weg op jouw Phlinq reis!